Blogger Layouts

Sunday, August 7, 2011

Tr!@l $PM..........

Monday          (5/9/11)      : Sport Science Paper 1 & 2
Tuesday          (6/9/11)      : Bahasa Malay Paper 1 & 2
Wednesday     (7/9/11)      : Bahasa English Paper 1 & 2
Friday             (9/9/11)      : History Paper 1 & 2
Monday        (12/9/11)      : Mathematics Paper 1 & 2
Tuesday        (13/9/11)      : Science Paper 1 & 2
Wednesday   (14/9/11)      : Addition Mathematics
Thursday       (15/9/11)      : Basic Economic Paper 


Time table for my trial SPM............Wah!!! dah dkt dah......tkut glew nie~~~ Raya pun mcm x sedap.......
spm menetu masa hadapan........hurm..........agak aku dpt elok ke x ek trial spm aku nie.........mak n ayah aku nk sgt aku berjaya tp aku selalu menghampakan diaowg.........ibu baba maah kan azam ek.......insyaalah azam akan wt yg terbaik.........k la u all ak nk tdo dah kul 00:10........bye~



Azamtwix

Thursday, August 4, 2011

S!n&3 oR c0uPL3??

assalammualaikum....hye korang apa khabar chat r x?? Aku rasa x salah kn kalau aku nk cerita pasal diri aku kat blog aku kan..........dah 1 thun aku single......hurmm......aku x encem ke sampai xder gurl yg nk kat aku......sedih taw x.....:( :( :(......aku suka kat sowg gurl nie~~tp dia mcm x pandang aku jea~~hurm......aku nk dkt dgn dia...tp dia mcm lari dari aku jea....bile aku tgur dia.....dia wt x taw je.....sedih aw......
banyak kwn aku sowg je yg thu aku suka dkt sape....btul x KA.......hurm........KA nie pon dalam dilema jugak...hahahahahh~aku dgn dia selalu kongsi cerita dkt FB.........aku harap jumpa la gurl yg btul2 suka kn aku.........hurm.........tp bile pikir lg best single dr couple........duit pon jimat x yah nk top up ari2......tp law single bosan la xder tempat nk bermanja2.....kadang2 aku tgk mamber aku yg cple seronok je dating........aku pon teringin k dating tp xder teman.....hahahahah~maybe salah aku jugak kot tinggal kn EX aku dulu mcm 2....tp aku ada sbb aku tinggal dia.......xpe la skarang dia dah appy dgn BF dia.....aku xnk gangu dia lagi....aku cuma berdoa dia bahagia je dgn BF dia~~hurm.......xpe la 2 dah cte lama cte taun lps huhuhuh~sekarang aku nk cari awek yg sama mcm dia~~dduk dkt,1 sekolah,1 klaz.....hurm.....mamber aku kata aku glew talak...hahahah~apa2 pon aku nk awek yg boleh jujur dgn aku.........ramai awek skrg suka menipu (sory kalau ader yg terasa)....k la bye......aku nk tdo bye gud nite.....sweeet dream u all~~~



Azamtwix

Wednesday, August 3, 2011

$upR@........

hye~~
aku ada mission baru....huhuhuh~
mission pertama dpt kepustusan elok untuk SPM!!!!
mission kedua........membeli kasut supra.......
huhuhuhuh~KASUT SUPRA........
murah je kan.....tp bab family aku suruh aku bedikari aku kna simpan duit......
sekarang duit aku dah ader RM70....
lagi RM 100.....hurm..........aku minat glew kasut supra.......
aku suka kasut warna hitam,merah & ungu.....
waahhhhh!!!!!bile nk dpt arap2 raya nie dpt pakai kasut supra la.......



Nie la kasut2 yg aku nk beli.....minta2 dpt la,........

Tuesday, August 2, 2011

pU@$a!!!!!!!!

Assalammualaikum.........hye.......sory dah lama x update.......so skrg aku form 5........this year ader exam SPM!!aku dah ready ke??hurm~~~anyway talk about puasa......hurm....dah 2 tahun aku rasa puasa x best....sbb family aku semua bzy~~mak n ayah ak puasa kt luar negara.....abg2 aku semua sebok dgn keje.....kakak aku pon sebok~~tingal aku sowg2 kat umah........sekarang aku tengah tension kakak n abg ipar aku tengah gaduh~~....ADUH!!!!tension r.......nasib baik ader aaron.....anak buah aku...bleh aku main dgn dia~~hurm.......lagi 2 jam setengah nk buka puasa n aku x taw nk mkn apa arini.............aku tgk kawan2 aku best je berbuka puasa dgn family....aku??hurm......hanya tuhan je la yg tahu bertape sunyinye aku..........family aku x mcm family owg lain......family ak.....aku nk kluar rumah pon x bg....nk hang out dgn  friends pon x boleh.....asik2 ddk rumah....hurm~~~~:( :(......aku teringin nk lepak dgn mamber............nasib baik raya diaowg balik rumah....kalau x aku raya sowg2 la.....hurm.....raya pon x meriah mcm dulu.....semenjak arwah atok aku meningal dah mcm x appy je....so skrg tingal atok belah ayah aku jea~~n nasib czen2 aku aku baik....huhuhuhuh~tp aku baik dgn gurl je la....bab czen2 aku ramai pompuan x der laki......hahahhaha~~~~........eh bau apa nie......pelik jea bau nie~~~lailahailallah.....baw ak...hhuhuhuhuh~k ak nk shower kjap nant mlm aku story lagi...bye~~~~


azamtwix

Thursday, November 4, 2010

kepenatan

hari ini bermula la aku menjadi seorang olahraga di sekolah ku....ak akn berusaha bersunguh2 untuk menunjukan kpd cikgu bahawa aku boleh jadi pelajar yang berguna......ak akn masuk acara lompat tinggi pada tahun dpn....